Kinderkookcursussen

Heeft uw kind altijd al op een leuke manier samen met anderen kinderen willen leren koken? Geef hem/ haar dan nu op voor de kookcursus bij Het Kinderkookhoekje.

Ik verzorg kinderkookcursussen voor jongens en meisjes en werk met een minimum van 8 kinderen per cursus en een maximum van 10 kinderen. Cursussen kunnen gehouden worden op maandag of dinsdag van 4 tot 7 of van half 5 tot half 8.

Bij de cursus leren de kinderen in vijf lessen onder begeleiding koken. Eén keer per maand zal er een cursus zijn waarbij een lekker en verantwoord 3 gangen menu gemaakt wordt. Dit menu varieert per les en zijn altijd gemakkelijk te bereiden. De recepten van de maaltijden zal ook doorgemaild worden, zodat de kinderen het zelf thuis ook kunnen maken.

We werken met verse producten. Ik wil de kinderen leren gezond en lekker te koken, om goed samen te werken en het ook nog gezellig te hebben samen. De kosten voor de cursussen zijn €14 per les. Betaal je de hele cursus vooraf, dan betaal je geen 70 maar slechts 65 euro!

© De Kookkelder, Venlo-Blerick webdesign Prelim