Kinderkookfeestjes

Koken of taarten maken. Gezellig, leuk en lekker

Ik bied verschillende soorten kinderfeestjes aan. U heeft hierbij de keuze uit een 3 of 4 gangen diner inclusief taart, taarten maken of kleine pizzaatjes maken met een pizzaoven.

KOKEN VOOR KINDEREN

Voor een kinderfeestje met een drie of vier gangendiner geldt een minimum van 6 kinderen per feestje. Dit houdt in dat er minimaal vijf vriendjes en vriendinnetje uitgenodigd mogen worden.

De jarige mag zelf zijn of haar menu uitkiezen. De menu bestaat uit drie of vier gangen en wordt vooraf in overleg bepaald. Je kunt een recept uit de voorgestelde menu's kiezen, maar je mag ook heel wat anders kiezen. Ook kan er bijvoorbeeld gekozen worden om alleen maar lekkere dingen te bakken, van koekjes tot taarten tot pannenkoeken.

Een kinderfeestje bij Het Kinderkookhoekje begint met het kleuren van koksmutsen, met ranja en een bakje chips erbij en wordt er gezamenlijk de tafel gedekt. Dit is ook de perfecte gelegenheid om cadeautjes uit te pakken, als u dit wilt.

Tijdens het feestje zullen de kinderen elk een eigen taak krijgen en zo samen een diner van meerdere gangen serveren. Als dit eenmaal klaar is, wordt het samen lekker smullen van een zelfgemaakt menu. En het vervelendste, het opruimen, dat doe ik.

De koksmutsen mogen mee naar huis genomen worden en de jarige krijgt een cadeautje mee naar huis. De kosten voor een kinderfeestje zijn €13.00 per kind. Will de ouders ook graag mee-eten, vraag ik hier een vergoeding van €4 per ouder voor. Dit kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur.

Vis is de dagprijs. Buiten de 13 euro om.

In het kort:

  • 3 uur durende kinderfeestje. Cadeautjes uitpakken inbegrepen.
  • Koksmutsen
  • Drinken en chips
  • Voorgerecht
  • Hoofdgerecht
  • Een lekker toetje

PIZZAOVEN

Het kinderfeestje begint met het kleuren van koksmutsen, met ranja en een bakje chips erbij. Dit is ook de perfecte gelegenheid om cadeautjes uit te pakken, als u dit wilt.

De kinderen beginnen met het bereiden van het pizzadeeg. Als dit af is, gaan ze de groente en het vlees voor op de pizza’s snijden. Daarnaast maken ze ook een dessert naar keuze klaar. De pizzaatjes worden vervolgens in de pizzaoven gestopt terwijl de kinderen aan tafel zitten. Het is net als gourmetten, leuk, lekker en gezellig. Momenteel is dit alleen mogelijk met maximaal 8 kinderen per kinderfeestje.

De koksmutsen mogen mee naar huis genomen worden en de jarige krijgt een cadeautje mee naar huis. De kosten voor een kinderfeestje met pizzaoven zijn €13.00 per kind. Will de ouders ook graag mee-eten, vraag ik hier een vergoeding van €4 per ouder voor. Dit kinderfeestje duurt 2,5 tot 3 uur.

TAARTEN

Ook een leuke mogelijkheid is een kinderfeestje taarten maken. Bij deze feestjes mag elk kind zijn of haar eigen taart vullen en versieren met fondant in allerlei leuke kleurtjes. Deze taarten zijn ongeveer 20/ 21 cm. Na afloop mag iedereen zijn of haar eigen taartje mee naar huis nemen, en kunnen zij aan iedereen laten zien wat een mooie taart zij gemaakt hebben. Daarna gaan de kinderen npg samen een stuk taart eten. Dit kinderfeestje is mogelijk vanaf 6 kinderen en kost €14.00 per persoon. Wilt u het kinderfeestje bij u thuis geven, dan kost het €16,00 per persoon.

De koksmutsen mogen mee naar huis genomen worden en de jarige krijgt een cadeautje mee naar huis. Ook dit kinderfeestje begint met het kleuren van koksmutsen, met ranja en chips en duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

© De Kookkelder, Venlo-Blerick webdesign Prelim